Blíží se genesis (summoning) BohemianDAO na xDai sidechainu.
V krátkosti o čem je BohemianDAO - neziskové DAO fungující na systému Moloch (frontend DAOhaus). Pomocí něj chceme finančně podporovat především edukační projekty. Informace postupně doplňuji do naší komunitní dokumentace.
Jak jsem již avizoval na chatu - vzhledem neefektivitě převodu ETH na xDai síť (poplatky ~$40), by bylo dobré převést ETH z layer-1 na xDai hromadně. Můžeme tak ušetřit nemalé peníze, které se dají využít na něco smysluplnějšího.
Připravil jsem tedy ETH adresu (EOA), která je zabezpečená HW peneženkou, a která bude sloužit přesně k tomuto účelu. Pokud tuhle možnost využít nechcete, potom bude možnost získat shares po Genesis běžným způsobem přes Membership Proposal.
Genesis se uskuteční v pondělí 19. dubna 2021 mezi 19:00 - 20:00 CET. Krátce po Genesis bude následovat “Genesis party” (20:00 CET) - první setkání členů BohemianDAO
Rád bych aby všichni lidé, kteří se zůčastní Genesis dostali nějaké pamětní NFT na památku.
Podmínky
- 0.1 ETH = 1 share
- shares dostane adresa, které prostředky zaslala!
- minimum je 0.1 ETH
- maximum je 2.5 ETH - pokud byste rádi přispěli více, tak nás prosím kontaktujte!
- zasílejte jen násobky 0.1 ETH!
- zasílejte ETH nebo WETH
- NEJDE O DONATE! Ihned po založení DAO budou prostředky opět 100% vaše a můžete si je vybrat, pokud budete chtít
Další pokyny
- NEPOSÍLEJTE ETH Z BURZY ČI SMART-KONTRAKTU, ale z klasické peněženky (Metamask) ke které máte přístup jako obyčejný transfer - shares dostane adresa, které prostředky zaslala! - pokud se nedomluvíme jinak
- Pokud nemáte jinou možnost, než to poslat z burzy nebo smart-kontraktu, pak mě kontaktujte a nějak se domluvíme (@tree)
- Je možné příspěvky vzájemně promixovat, pokud chcete shares dostat na jinou adresu než ze které pošlete tokeny na layer1, ale v tomhle případě mě opet kontaktujte + po odeslání budu vyžadovat proof (podepsaná zpráva peněženkou)
- Můžete poslat příspěvků více (ze stejné adresy je spojím dohromady), ale pokud příjdou z jiných adres, vedlo by to k fragmentaci shares - pokud mě kontaktujete, můžeme to pomocí proofů pospojovat
Genesis Deposit adresa
Prostředky určené ke vkladu do BohemianDAO posílejte do neděle 18. dubna na tuto Ethereum Mainnet adresu:
UPDATE: Příspěvky pro summon jsou uzavřeny! Již není možnost zůčastnit se genesis.
0xD8f00DB2B8131EceaE0e548981Fd495E87b0d053
Já už jsem na tu tuto adresu poslal svůj DAO vklad 1 ETH + 0.1 ETH na poplatky (celkem 1.1 ETH) + jsem provedl testovací výběrovou transakci 0.00001 ETH zpět.
Genesis Plán
-
V noci z neděle na pondělí 19. dubna 2021:
- Oznámím konec depozitů
- Vytvořím seznam depozitujících adres a částek
- Převedu ETH na WETH
- Pomocí xDai OmniBridge převedu WETH na xDai sidechain
-
Genesis - pondělí 19. dubna 2021 ~19:30:
- Provedu summon BohemianDAO pomocí DAOhaus - summoners budou všechny adresy, ze kterých přišel deposit (včetně odpovídajícího share)
- Po nasazení kontraktu je DAO bez prostředků - vytvořím tedy první Proposal a to bude vložení všech WETH do DAO
- Od této chvíle může kdokoliv vytvářet nové návrhy (proposal)
-
Genesis párty - krátce po Genesis ~20:00 CET
- Společně si odhlasujeme vložení Genesis WETH a DAO může začít normálně fungovat