Anycoin je nová česká směnárna, která nabízí zprostředkovaný nákup a prodej kryptoměn. Kryptoměny se reálně obchodují na burze Kraken - Anycoin poskytuje české rozhraní (včetně Limit objednávek) a podporu CZK, tedy i český bankovní účet (Fio Banka, plánují Equa Bank).
Do 25 tisíc Kč není potřeba KYC, viz sdělení níže.
Informace o KYC od Anycoin.cz (Zdroj - BK Discord):
Standardně po překročení limitu výběru 25 tisíc Kč v jeden den vyzveme uživatele k verifikaci. Výjimečně i v jiných situacích.
Poté uživatel v sekci Můj účet nahraje fotku přední a zadní strany občanského průkazu.
Nahrání prostředků na účet a obchodování není před verifikací limitováno.
Do limitu se nepočítá, pokud uživatel nahraje a vybírá stejnou měnu.
Zkušenosti dobré, nákup Dai i ETH ,převod do Metamask v pohodě ,nákup v nočních hodinách ,druhý den dopoledne ve wallet. Něco málo Btc na zkoušku ,převod do Trust wallet taky OK,za mě super směnárna ,rychlý nákup za Kč pro mě jednoduší než posílat prachy třeba na Coinbase např. přes Revolut kde je nutná směna na Eu
Musim taky predat referenci, kamarad prevadel 1200,- Kč z BTC do CZK … a bez nejakych vetsich ojebu to mel do pul hodiny na ucte, sam jsem byl docela prekvapenej. Bude nejspis zkouset vybirat vic, takze budu informovat jestli to tak je i s vetsima castkama …
Nabídka kryptoměn je u Anycoin široká, nicméně je otázkou, proč raději nepoužít některou z burz, kde lze obchodovat stovky kryptoměn a navíc s poplatky v řádu desetin (možná i setin) z celkové ceny. U Anycoin si člověk připlácí celkem dost viz srovnání poplatků tady - https://investplus.cz/recenze/anycoin/