Poslední dobou začíná hodně lidí vytvářet vlastní NFT. Zkouší to i někdo od nás?
Pochlubte se svými výtvory
BTW, události vydání nového NFT se říká “drop” - “NFT drop”. Tak sem něco dropněte
cc @KryptoVlada @Bohus a další
Poslední dobou začíná hodně lidí vytvářet vlastní NFT. Zkouší to i někdo od nás?
Pochlubte se svými výtvory
BTW, události vydání nového NFT se říká “drop” - “NFT drop”. Tak sem něco dropněte
cc @KryptoVlada @Bohus a další
Sen každého maximalisty! Mít nad svou postelí místo manželské fotografie obrázek, který mi bude neustále připomínat, že mám na zahradě zakopanou plechovou destičku se seedem a mapou ke svému digitálnímu zlatu
Dropuju
Mám zatím jen svýho Bohuše v 6 kusech (teda už jen v 5)!
Tak moje pokusy zde
Moje první kusy zde.
Vždy jsem hledal cestu, jak svoji grafiku prezentovat a nabídnout světu a tahle možnost mi přijde naprosto skvělá.
BTW před tím, než jsem objevil NFT, byl jsem zapřisáhlý HODLer. Za nic na světě by mě nenapadlo utrácet drahocené étery za DeFi. A podívejme se…
Rarible – Create, sell or collect digital items secured with #blockchain
Taky se pokouším něco tvořit.
Taky si vytvářím něco pro radost. Poslední dobou nemám vůbec čas, ale chci každý měsíc do kolekce přidat jeden další.
Ahoj, vytvořil jsem Pamětní minci pro připomenutí těch hezčích věcí v tomto roce. Můžete ji poslat svým přátelům. Udělám pro vás akci: Kdo mi pod tenhle přízpěvek ukáže, že si zakoupil jednu tuto minci, pošlu mu dalších 5, aby mohl poslat přátelům
Mince je vytvořena vektorovou grafikou v programu Inkscape, zabralo mi to celkem asi 35 hodin.
Díky za podporu.
Ahojte, vytváříme s bráchou sběratelské karty s tematikou kryptoměn. Budeme rádi, když se mrknete Díky
Vytvořil jsem něco pro fanoušky Etherea! V noci přidám ještě obrázek pro fanoušky Bitcoinu Pro každého platí, že pokud koupíte jeden, pošlu Vám další 2 jako bonus. Platí do vyprodání zásob a platí pro každé moje NFT
Tady ještě přikládám ten Bitcoin
Zdravím, dělám na souboru 20ti kreseb na téma rituální masky, Afrika, Jižní amerika, Severní amerika, a asi Austrálie nebo Japonsko. Rozlišení 6000x6000 px. Procreate, Ipad Pro.
Tohle je nejnovější.
Také přikládám jeden extra large projekt BANKNOTES Collection Marketplace on OpenSea: Buy, sell, and explore digital assets
Ahoj,
sice pozde ale prece
chtel jsem se web3 naucit je vysledek je zde: https://luckygreenwitch.com/
Mintujte zdarma, dokuj jsou.