Budu rád za každý váš feedback a hlavně pokud se bude chtít někdo připojit k developmentu.
V tomto týdnu bychom pak mohli dát call čistě vývojářů, kde bychom probrali konkrétní technickou implementaci.
Čau, nevím jak moc se s tím chcete srát, ale třeba koncept naší validátorský aliance https://dot-validators-alliance-ec202.netlify.app/ jsem udělal za večer, když už je představa o obsahu. Jo není to asi kdovíjak unikátní, ale je to hotový a po obměně obsahu to bude sloužit
Taky jsem si říkal při callu, že ten web, co jste ukazovali, že je skoro hotovej…tak je vlastně hotovej a proč ležel x měsíců v šuplíku - jenom kvůli těm desktop stylům? Jinak tam jsou funkční odkazy atd.
Možná jsem nepochopil záměr a chcete to udělat podstatně složitější/komplexnější a pak je to opravdu otázka spíše týdnů než večera to dotáhnout. Omlouvám se, ale v tuhle chvíli nezvládnu časově víc než jen takhle “chytře” radit - prostě bych buďto dotáhnul desktop styly a basta nebo to udělal na nějaké šabloně, místo toho se tolik drbat s kódem.
Díky za ten váš koncept, v budoucnu na nějakým dalším projektu bychom to mohli třeba využít, ale jak píšeš no, aktuálně už to asi nemá moc smysl.
V šuplíku ležel, protože celková aktivita v Gwei komunitě šla víceméně k nule, takže to nebylo ani potřeba to dokončit.
Nic moc komplexnějšího se tam asi zatím dávat nebude, možná jenom nějaký 2-3 podstránky a to jde úplně v pohodě nakódit. Ten web je psaný v Reactu, takže je vše zabaleno do komponent.
V pohodě, každá rada, feedback, kritika je fajn a posune jakýkoliv projekt dopředu A neměl bys čas třeba dělat i jenom nějaká code review? I pro budoucí projekty…
@coinmandeer na úvodní stránce webu, kde se plánuje s novinkami? Jako ono by bylo fajn, kdyby někde nahoře bylo aspoň banner/slider/ˇ"řádka" pro 3 aktuality. Něco jak na https://www.coindesk.com/ .
A osobně se mi to zdá docela statické - nějaký ten slider, tak jak to mám tady - http://becomebetter.cz/ - by asi nebyl od věci. Taky mám nastaveno, že kdykoliv se najede na fotku článku, tak se “zvětší”. Prostě působí to lépe.
Osobně bych přepsal i toto: "Jsme komunita nadšenců, kteří se snaží tyto dvě technologie přiblížit širší krypto komunitě, tvořit v rámci ní projekty a představit jí tak praktické využití kryptoměn, jako peněz v decentralizovaných aplikacích."
to “nadšenců” zní dost neprofesionálně na to, že máme/máte dělat dappky
Okok. Nějak jsem to přehlédl. Taky bych se přikláněl k úplně novému webu. @coinmandeer . Je možné to pojmenovat třeba gweinews.cz ? nebo něco na ten způsob? Jinak jak říkám, už ze startu tam jsem schopný psát cca 2 aktuality denně, ať lidi vidí, že žijeme…
Hele co se tyce designu, tak puvodne ten navrh mel splnovat asi vic ucelu, nez je dneska potreba … ja bych nejradsi ten navrh Homepage Gwei.cz udelal co nejjednodussi - opravdu treba na zacatek jen odkazy na discord, forum, prirucku, zpravy a pripadne twitter / fb … dve vety o co nam jde a hotovo.(tzn,. od soucasnyho stavu dat pryc ty pocitadla clenu atp.) … pod to do budoucna pripravit rozcestnik na pripadny projekty (tedk zadnej nejezdi, ani kurzy, ani kryptoscena…) a paticku bych nechal jak je s twitterem a poslednima odkazama z blogu.
Zkusil bych pres vikend vychazet z toho starsiho navrhu a dat dohromady nejakej rozkres, aby se to do toho dalo upravit nejak jednodusse … do ty doby by bylo supr, kdybchom se tady na tom obsahu shodli.
Mate nekdo nejaky napady co by na tej HP nemelo chybet?
Cau, daval jsem dohromady zjednodusenej navrh webu Gwei.cz … berze to spis tedka jako wireframe, na callu si pokecame o tom obsahu a co tam pripadne dodelat